Δαμάστε τη ζούγκλα των κοσμημάτων σας

Ένα από τα πιο εξαιρετικά μη ελκυστικά πράγματα για τα κοσμήματα είναι ο τρόπος που λάμπει πολύ περισσότερο. Κάθε φορά που ένα κομμάτι φαίνεται παλιό και φθαρμένο, είναι συνήθως ιδιοκτησία του χρόνου. Ωστόσο, είναι δυνατό να επαναφέρετε τη λάμψη σε ένα κομμάτι καθαρίζοντας απλώς αυτήν την εργασία. Συχνά υπάρχει συσσώρευση ακαθαρσιών σε κομμάτια και θα συμβεί μόνο για να το καθαρίσετε. Ένα από τα πιο εύκολα και απλούστερα στο καθάρισμα ειδών ασήμι είναι τα ασημένια κομμάτια. Αυτό το άρθρο θα σας δώσει κάποιες οδηγίες σχετικά Χειροποιητα Κοσμηματα με το πώς να καθαρίσετε το ασήμι, να εξηγήσετε την αμαύρωση και τι προκαλεί.

Άτομα που ασημένια κοσμήματα μπορεί να έχουν αυτή την εμπειρία: μετά από κάποιο χρονικό διάστημα χωρίς να τα φορέσουν, 1 μέρα τα βγάζετε μέσα από το κουτί του κοσμήματος και ανακαλύπτετε ότι γίνεται μαύρο και χάνεται η λαβή των ιδιοκτητών τους. Σε αυτή την περίπτωση, απαιτούν να καθαρίσετε και να γυαλίσετε σε ποια. Εάν η κατάσταση δεν είναι τόσο σοβαρή, είστε σε θέση να καθαρίσετε μόνοι σας στο βιότοπο. Η οδοντόκρεμα είναι ένα από τα εύκολα και διαθέσιμα εργαλεία στο σπίτι του καθενός. Μπορείτε να τρίψετε το κόσμημα με την οδοντόκρεμα και να το ξεπλύνετε με νερό. Ή μπορείτε να ετοιμάσετε ένα κομμάτι ασημένιο πανί καθαρισμού στο σπίτι σας. Ένα τέτοιο πανί μπορεί να γυαλίσει το ασήμι εύκολα, αλλά αμέτρητες χρήσεις για φλας για να καθαρίσει το λείο ασήμι με συγκεκριμένη σκληρότητα. Για να καθαρίσετε το μαλακό κολιέ ή τα κούφια σκαλισμένα ασημένια κοσμήματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ασημί καθαρισμού του υγρού.

Όταν ένα άτομο πρόκειται να επισκεφθεί μια εκδήλωση και χρειάζεται να ολοκληρώσει το ντύσιμό σας μαζί με σωστά κοσμήματα, σκεφτείτε την υπόθεση της περίστασης μαζί με τις δραστηριότητες που μπορεί να είναι από παλιά. Εάν το πάρτι είναι χαλαρό, κρατήστε τα κοσμήματα απλά. Εάν το γεγονός μπορεί να είναι πιο επίσημο, επιλέξτε ένα κόσμημα που ξεχωρίζει για να τονώσετε το κοστούμι σας για το Halloween. Όταν υπάρχει αμφιβολία, λιγότερο είναι πολύ περισσότερο.

Εάν έχετε κάνει την επένδυση σε ένα εξαιρετικό κόσμημα, θέλετε να κάνετε βέβαιο ότι φαίνεται κατάλληλο για μια ζωή. Ο τακτικός καθαρισμός και η συντήρηση των κοσμημάτων θα πρέπει να χωρίζονται. Συχνά ο κοσμηματοπώλης από τον οποίο αγοράσατε το αντικείμενο θα σας κάνει ένα κανονικό καθάρισμα f-r-e-e.

Ενώ αναζητάτε έναν καλό αποθηκευτικό χώρο, συνδυάστε ορισμένες επιλογές που πρέπει να έχετε υπόψη σας. Θέλετε κάτι που να περιορίζει τα κοσμήματά σας αλλά να προσφέρει αρκετό χώρο. Θυμηθείτε να μην βοηθήσετε να το κρατήσετε σε σημείο που ενδεχομένως να είναι εκτεθειμένο σε υγρασία, γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει σκουριά. Εδώ είναι μερικά κόλπα που πρέπει να εξετάσετε σε περίπτωση που θέλετε να διατηρήσετε κοσμήματα Jewish Shop στο σπίτι σας.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε επιπλέον παραδοσιακό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο μενόρα που καίγεται με λάδι, όπως ακριβώς το παλιό φινιρισμένο μενορά. Το λάδι μυρίζει υπέροχα. Μια βιολογική μινόρα με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο είναι διασκεδαστική, καθώς τα πράγματα είναι λιγότερο κοινά στην Judaica και λίγο περισσότερο συμβαδίζουν με την παράδοση Chanukah. Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν δει ποτέ μια μινόρα έξτρα παρθένου ελαιόλαδου σαν ένα κεντρικό κομμάτι Chanukah, το λογισμικό θα έπρεπε να σκεφτεί μεγάλη επιτυχία με τους καλεσμένους.

Καθώς τα κοσμήματα Pandora είναι ασημένια, ο προμηθευτής πιστεύει ότι το ασημί γυαλιστικό μπορεί να είναι χρήσιμο στον καθαρισμό κοσμημάτων της μάρκας. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Χρησιμοποιώντας υγρό ασημί βερνίκι για να καθαρίσετε τα ασημένια κοσμήματά σας εντελώς λάθος. Κάνοντας αυτό θα προκαλέσετε πολλούς τραυματισμούς, ενώ δεν μπορεί καν να κάνει τα κοσμήματά σας να μοιάζουν με ηλικιωμένες οντότητες. Στην πραγματικότητα, τα κοσμήματα Pandora υποτίθεται ότι φαίνονται λίγο γερασμένα και όταν φοριούνται για λίγο, μπορεί ακόμη και να ξεθωριάσουν και να μοιάζουν με ρετρό. Είναι αρκετά συνηθισμένο.

Χειροποιητα Κοσμηματα personalized mothers’ jewelry set απεικονίζει μια μητέρα που είναι ευλογημένη να έχει μια κόρη. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει μια πινελιά απαλότητας και αθωότητας σε κάθε κομμάτι, κάτι που συνδέεται σημαντικά με τον εορτασμό της μητρότητας για τη μαμά. Όλα τα κοσμήματα μπορούν να εξατομικευτούν με το κολιέ και το νυφικό δαχτυλίδι.